martes, 6 de enero de 2009

Cascada Islandis III/5

Ayer subimos a Cavallers a escalar, elegimos Islandis, como todo el mundo ayer, así que hubo que esperar. La parte de abajo estaba en muy buenas condiciones, quizás un pelín duro el hielo ya que esa noche realmente hizo mucho más frío que las anteriores.

Llegamos al pie de la columna y había dos chicos en la reunión intermedia esperando la iluminación divina que les dijera si seguir subiendo o bajarse, la verdad es que la cascada esta justita y pina, al final decidieron seguir, a nosotros no nos tocaba más remedio que esperar o a haber madrugado más, así que a pasar frío.
En una de aquellas mi intuición reportera me dijo filma en video, y así lo hice, cosa que sirvió para argumentar que un tornillo bien puesto en buen hielo, aguanta, así que os dejo con el testimonio. Por nuestra parte nos fuimos para casa sin escalar ya que la cosa iba para largo y teníamos prisa, compromisos familiares y demás, espero que esos dos chicos salieran bien de la batalla y con un buen regalo de reyes, que es escalar Islandis así de tiesa.


8 comentarios:

Anónimo dijo...

joeeeeeerrrr!

Quien fuera pontdesuertero o viviera en pontdesuert!!

Tiu, aqui encara ue estem a 15 minuts de molta roca ens estem menjant els mocs...tot moll i molta rasca

Òscar Alemán Milán dijo...

Ei Tranki els de Pont de Suert, són pontorrins, té una mica de guasa el tema. Avui per aquí dalt estem sota zero tot el dia a veure si demà triunfem escalant. Apa siau.

Anónimo dijo...

Siempre me preguntare que demonios lleva la gente tan importante en la mochila en una cascada tan tiesa si en poco rato han de volver a bajar por hay mismo. A ver si haces el primer euru sr.reportero con algun programas de videos de impacto jejeje. Bon any i millors escalades!

TRanki dijo...

Ei Oscar...GRACIES PER TOT BOW, de veritat...el PERE es va quedar flipat amb el bon rotllo...i jo ( encara que et conec) també...joer tiu...vaya padrazo...vam fer DUES HORES de corbes, xerra que xerra, fins a Coll de NArgó, com ens vas dir...acrretera neta i molta rasca...les cascades...suposoq ue ja t'ho devia explicar el Paco..nosaltres flipant amb el Fabio i el PAco, i un Guardia Civil..qjuin nivell, tres xapes on jo en posava set...em sobra pila i falta nivell!!! hahaha...era com deies, al cap de una estona el cap de puta mare, pilles el trucu i amunt, és qüestió de hores de gel ( no de vol...hehehe).

A la ISLANDIS ( ara m'hi fixo ja en plan fanatic) hi ha repisetes nor? Això no resta una mica de pila? Que guai, li tinc ganes JA!

Lo ditx, a veure si ens veiem avait, si cap dia necessites res fes un toc que ara ja tens lo mobil!

Salut, cuida't i en compte amb les neus que dissabte vam sentir un parell de allaus que la veritat es que fot un cague de l'òstia...

TR ( el friki pasarell alpino)

Òscar Alemán Milán dijo...

Merci senyors, ja sabeu que podeu passar per aquí quan volgueu.

Salut,

Anónimo dijo...

La propera botellita de vino, unes truitetes que faig DEL COPON, i més d'hora, per poder gaudir de la teva companyia bow...

sort dels acrgols que em vas deixar..els vaig posar TOTS, a més d un del PERE, i tres meus...ja veus quina frikada a la HUSKY, va quedar com un BORDILLO..tot en rotpunkt i onsight...els braços se'm van posar catxondos com si estés calentant a un 7c de Rodellar...joer bow, no sé com ho feu tant sobrats, de tarro i de pila...

Salut i compte bow.

PGB dijo...

Òscar, ets un fenòmeno!
Moltes gràcies per tot, com ja t'ha dit l'Oriol. No siguis tant hospitalari o ens tindràs aqui cada finde a fitxar! ;)

Moltes gràcies també per les classes teòriques durant el sopar, les vaig posar en pràctica! :)

Fins la propera!

willy dijo...

carai nen, bon video :) veig q segueixes explicant la vall..
esta vell el gel, eh pq veiguis que conservo l'ull ;)
demà baixo al sud a veure el Cotopaxi, ja te cuento..
una abraçada